Pentru a face plati pe acest site trebuie sa dispui de un cont Paypal sau de un card bancar. Daca nu dispui de unul dintre aceste instrumente sigure de plata, poti face si plata direct in cont bancar.
 

Cum platesc pe acest site ?

Despre modalitatile de plata implementate pe acest site

Pe acest site puteti folosi una dintre cele trei modalitati de plata de mai jos:

 

 

1. Plata din contul PayPal, care este cel mai popular sistem de plati international. Este o plata securizata. Nu este nici un comision perceput.

2. Plata cu card bancar, procesata de procesatorul de plati internationale PayPal. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.Plata cu ordin de plata, depunere de numerar sau plata online in contul bancar de mai jos si alimentarea contului de pe site cu suma depusa:

IBAN RO37 BTRL RON CRT 027066 1001 deschis la BANCA TRANSILVANIA pe numele OPRISAN DOREL SORIN

Dupa depunerea banilor sau efectuarea transferului bancar este necesar sa trimiteti un email cu subiectul "Alimentare username SUMA EUR"  la adresa de email webmaster@zerodesk.ro. Cursul EUR este cursul afisat de BNR in ziua platii. 

Exemplu : Dupa efectuarea unei alimentari de 50 EURO pe numele inregstrat pe site webmaster, se va trimite un email cu subiectul : Alimentare webmaster 50 EUR.

Contul de pe site se va alimenta in maxim 3 ore de la confirmarea incasarii banilor. Confirmarea platii se poate face si cu mijloace electronice, cum ar fi : OP scanat, Foaie de varsamant scanata, Confirmare de plata online.

 

Pentru orice probleme legate de plati si incasari va rugam ne contactati la email webmaster@zerodesk.ro!