Pentru a face plati pe acest site trebuie sa dispui de un cont Paypal sau de un card bancar. Daca nu dispui de unul dintre aceste instrumente sigure de plata, poti face si plata direct in cont bancar.
 

Termeni si Conditii de Utilizare

Termeni si conditii

Generalitati

Un anunt postat pe acest site este numit Oferta. Pretul ofertelor este fixat de Vanzator, care este cel care posteaza. 

Doar utilizatorii inregistrati pot cumpara si vinde pe acest site. Inregistrarea este gratuita.
Vanzatorii trebuie sa duca la bun sfarsit toate comenzile, in termenul maxim de executie. Utilizatorii nu vor incerca sa anuleze comenzile in mod intentionat.

Utilizatorii nu pot oferi sau accepta plati prin orice alta metoda decat plasarea unei comenzi prin intermediul Zerodesk.ro. Ofertele pot fi comandate cu ajutorul butonului “Comanda acum!”.


In momentul finalizarii comenzii, cumparatorii devin proprietarii documentelor/fisierelor primite, cu exceptia cazului in care vanzatorul specifica alte conditii in descrierea ofertei.

Vanzatorii

Generalitati

Fiecare Oferta vanduta si executata cu succes, alimenteaza contul dvs. cu o suma egala cu cea ceruta in oferta din care se scade comisionul site-ului de 8% si taxele de procesare percepute de PayPal si/sau Payza.


Anuntul Ofertei nu poate contine adrese de e-mail, link-uri catre site-ul vanzatorului sau alte date pentru contact direct.
Cumparatorul plateste pentru comenzi in avans.


Zerodesk.ro alimenteaza contul vanzatoruluide pe site odata cu finalizarea comenzii.


Vanzatorii isi pot retrage veniturile din contul de pe site, folosind una dintre optiunile de retragere (Paypal sau Payza).

Daca o comanda este anulata (pentru orice motiv), sumele platite sunt returnate cumparatorului.

Evaluarea/ rating-ul vanzatorului este calculata pe baza feedback-ului primit de la cumparatori, valoarea comenzilor anulate si livrarile intarziate.

Procesarea comenzilor

Atunci cand un cumparator comanda o oferta, banii ajung in contul site-ului, iar Vanzatorul va fi notificat in contul sau si prin email.


Vanzatorii au obligatia de a executa oferta postata si cumparata in perioada specificata de ei. Daca nu se va intampla acest lucru, veti permite cumparatorului sa anuleze comanda si sa ofere o evaluare negativa.


Atat cumparatorii cat si vanzatorii au optiunea de a anula o comanda de comun acord. Anularile mutuale nu au niciun efect negativ asupra evaluarii.


Un vanzator poate anula o comanda in orice moment, insa aceasta actiune are un efect negativ asupra evaluarii. In acel moment Cumparatorul isi va primi banii inapoi.

Executarea Ofertei si mijloacele de comunicare

Aveti responsabilitatea de a scana de virusi si malware toate fisierele transferate.

Zerodesk.ro nu va fi responsabil pentru orice daune care ar putea aparea ca urmare a utilizarii site-ului, utilizarea de continut sau fisiere transferate.

Vanzatorii trebuie sa executa oferta in termenul prevazut, prin transmiterea de fisiere complete si/sau dovada executarii cu ahjutorul mijloacelor puse la dispozitie de site.

Odata ce Oferta este executata, cumparatorul are 3 zile la dispozitie pentru a raspunde, sa solicite imbunatatiri daca este cazul. Cumparatul poate refuza lucrarea/ executia ofertei daca nu este multumit, sau daca nu corespunde cu ce era postat in oferta. In acel moment va fi despagubit integral. Daca dupa 3 zile, Cumparatorul nu ridica obiectii, comanda va fi marcata ca fiind finalizata.

Retragerea veniturilor

Pentru a retrage veniturile, trebuie sa aveti un cont PayPal sau Payza.
Profilul dvs. Zerodesk.ro poate fi asociat unui singur cont PayPal, sau unui singur cont Payza.


Veniturile vor fi transferate catre dumneavoastra in maxim 2-3 zile lucratoare de la finalizarea comenzii.
Retragerile sunt definitive si nu pot fi anulate. Odata ce acest proces a inceput, fondurile nu se pot rambursa.

Cumparatori

Comanda Oferte

Ofertele pot fi achizitionate prin PayPal sau cu ajutorul cardului de credit prin procesatorul international Payza.


Dupa ce plata este confirmata, comanda dvs. va fi procesata. Daca aveti un sold suficient in contul site-ului, puteti comanda oferte folosind acesti bani, fara a mai folosi contul PayPal sau cardul de debit/credit.


Ca si cumparator, identitatea dvs. este pastrata in anonimat pentru a va proteja confidentialitatea, pentru a evita solicitarea sau furnizarea de adrese de e-mail, Skype/IM sau orice alte informatii de contact personale.


In cazul in care ati fost rugat sa utilizati o metoda alternativa de plata, va rugam sa ne anuntati imediat prin formularul de contact.


In cazul in care aveti o problema cu Oferta, incercati intotdeauna sa o rezolvati impreuna cu Vanzatorul. Daca aceasta comunicare nu rezolva problema, ne puteti contacta folosind formularul de contact.

Taxe transport

Unele Oferte afisate pe site pot fi livrate fizic. Pentru acest tip de Oferte, vanzatorii pot decide sa sepcifice in descrierea ofertei, ca va fi executata folosind un curier cu optiunea de plata la destinatie. Trebuie sa stiti ca aceasta poate insemna majorarea achizitiei Dumneavostra cu taxele de curierat/ posta, care pot varia intre 12 RON si 20 RON in functie de greutate, distanta, locatie.

Va sfatuim sa verificati inainte valoarea taxelor de livrare.

Important

Atunci cand un utilizator cumpara o oferta care necesita transport, cumparatorul va trebui sa furnizeze o adresa de expediere; vanzatorul va fi responsabil de toate aranjamentele de transport din momentul in care cumparatorul furnizeaza adresa de livrare. 

Zerodesk.ro  nu este responsabil de starea in care ajunge obiectul expediat care este subiectul ofertei pe site, in urma transportului.

Conditii generale

Incalcarea termenilor de furnizare a serviciilor poate duce la blocarea definitiva a contului.
Vanzatorii vor putea sa-si retraga veniturile din conturile blocate, dupa o perioada de siguranta de 10 la 30 de zile, in functie de motivul blocarii.


Disputele ar trebui sa fie rezolvate folosind instrumentele de comunicare de pe site sau prin folosirea formularului de contact.


Zerodesk.ro isi rezerva dreptul de a pune in asteptare orice cont sau de a anula definitiv conturile din cauza unui comportament neadecvat. Utilizatorii cu conturi in asteptare, nu vor putea sa vanda sau sa cumpere pe site.

Zerodesk.ro poate modifica oricand Termenii si Conditiile de utilizare. Atunci cand aceste modificari sunt efectuate, vom notifica utilizatorii de acest lucru.


Intelegeti si sunteti de acord ca, daca utilizati Zerodesk.ro dupa data la care Termenii si conditiile de utilizare s-au schimbat, Zerodesk.ro va trata utilizarea de catre Dvs. ca o acceptare a Termenilor si Conditiilor actualizati de utilizare.

Dreptul de proprietate si limitari

Dreptul de proprietate si limitari: daca nu se prevede altfel in mod clar in textul descrierii ofertei, atunci cand se face livrarea, cumparatorului i se acorda toate drepturile de proprietate intelectuala. Pentru indepartarea de indoiala, in lucru personalizat creat (cum ar fi opere de arta, lucrari de proiectare, generarea de rapoarte, etc), serviciul furnizat trebuie sa fie proprietatea exclusiva a cumparatorului.

Vanzatorii se vor asigura de asemenea, ca orice informatii pe care le primesc de la cumparator, care nu este domeniu public, nu vor fi folosite pentru alt scop decat executarea ofertei achizitionata de catre cumparator.

In plus, utilizatorii sunt de acord cu faptul ca, continutul creat/uploadat de ei (texte, imagini, video) si alte materiale poate fi folosit de Zerodesk.ro fara nicio notificare, pentru marketing sau alte scopuri.

Continutul Zerodesk.ro este bazat pe continutul generat de utilizatori. Zerodesk.ro nu verifica materialele create/uploadate de catre utilizatori pentru incalcarea dreptului de autor sau alte drepturi. Daca suspectati incalcarea dreptului de autor va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact (impreuna cu dovada de incalcare a dreptului). Daca incalcarea este reala, continutul afisat va fi sters.

Postand o Oferta, oferind un serviciu, Vanzatorul trebuie sa se asigure ca are tot ce ii trebuie pentru a furniza, vinde sau revinde serviciile pe care le ofera.

 

Echipa Zerodesk.ro

@ 2012