Pentru a face plati pe acest site trebuie sa dispui de un cont Paypal sau de un card bancar. Daca nu dispui de unul dintre aceste instrumente sigure de plata, poti face si plata direct in cont bancar.
Danielle18

Danielle18

Rating: 0% Pozitiv
membru din Jun 27, 2017 Contact

Oferte facute de Danielle18


Sunt multi oameni care pur si simplu simt nevoia sa fie ascultati, care nu au cu cine sa schimbe o vorba, care au nevoie de o incurajare si o vorba buna intr-un moment mai dificil al vietii lor. Poate un psiholog este prea mult si poate prea scump, dar daca iti deschizi sufletul catre o persoana necunoscuta care nu te judeca poate fi exact ceea ce ai nevoie. Nu ezitati sa ma contactati, promit sa fiu acea persoana care asculta !

Daca nu beneficiati de suficient timp si dispozitie pentru aglomeratia din piete si hipermarketuri, dar totusi este necesar sa va aprovizionati cu cele necesare activitatii gospodaresti , ma ofer sa fac acest serviciu pentru ca dvs sa puteti beneficia de cel putin o ora si jumatate sau chiar 2 ore in plus la serviciu sau mai bine cu cei dragi ! Garantez atentia la detalii /calitatea produselor / termene de valabilitate / pret !