Pentru a face plati pe acest site trebuie sa dispui de un cont Paypal sau de un card bancar. Daca nu dispui de unul dintre aceste instrumente sigure de plata, poti face si plata direct in cont bancar.
niros

niros

Rating: 0% Pozitiv
membru din Apr 19, 2017 Contact

Publicitate & Marketing Online. Editare video (inclusiv reclame) pentru Facebook, YouTube, AdWords / video si fotografie 360 de produs pentru website sau video si fotografie 360 pentru locatie (imobiliar: pensiune, hotel etc).

Oferte facute de niros


Voi realiza o fotografie 360 (panorama) pe baza fotografiilor (brute) trimise de tine pentru a o putea vizualiza in format 360 (panorama) pe Facebook, Youtube, website-ul tau.

Daca doresti sa iti promovezi website-ul, afacerea, serviciul, produsul sau brandul prin video iti pot publica anuntul video pe 15 website-uri ce permit adaugarea de reclame video. Realizarea clipului este gratuita (clip intre 15 - 30 de secunde). Pentru realizarea clipului video sunt necesare cateva imagini, logo si text. Anunt video Full HD.

Ofer o reclama video pentru AdWords / Youtube € 20

  • positive0% Pozitiv

Voi realiza o reclama video pentru AdWords / Youtube, care sa respecte standardele profesionale cerute si care sa fie aprobata pentru difuzare pe platforma Youtube. Clipul video poate avea pana 60 de secunde. Clipul video poate fi optimizat si exclusiv pentru branding (cat mai multe afisari) astfel incat costurile de difuzare sa ramana cat mai mici. Livrare Full HD.