Pentru a face plati pe acest site trebuie sa dispui de un cont Paypal sau de un card bancar. Daca nu dispui de unul dintre aceste instrumente sigure de plata, poti face si plata direct in cont bancar.
tcristinaa

tcristinaa

Rating: 0% Pozitiv
membru din Sep 18, 2015 Contact

Buna.Multumesc pentru vizitarea profilului meu. Sunt o persoana care isi respecta clientii si banii lor iar daca clientii mei nu sunt multumiti de calitatea servicilor mele le promit restituirea 100% a banilor. Pentru orice intrebari va stau la dispozitie. Accept si cereri personalizate corelate cu abilitatile mele (social media, photoshop, tehnoredactare). Multumesc pentru atentie.

Oferte facute de tcristinaa


Daca ai un blog, conturi sociale sau doar un anunt/mesaj care are nevoie de publicitate sunt aici sa ajut. Mesajul tau promotional va fi postat in peste 20 de grupuri, care au mai mult de 100.000 de membrii. Ca dovada trimit screenshot-uri cu postarile din grupuri. Accept si cereri personalizate. Multumesc.

Daca sunteti in cautare de imagini cu citate inspirationale/motivationale (in limba engleza) pt a fi folosite pe retelele de socializare, paginilie de profil, prezentari de afaceri sau educationale sunt aici sa va ajut.Pentru o singura comanda ofer un pachet de 110 imagini cu citate inspirationale + alte 40 de imagini cu citate ca bonus ( oferta limitata).Toate imaginile sunt HQ si nu este necesara atribuirea drepturilor de autor.

Tastez foarte rapid la calculator si in acelasi timp sunt concentrata pe obtinerea de rezultate avand cunostiinte corespunzatoare de MS Office.Nu folosesc programe de recunoaştere optică a scrisului (OCR).Tastez manual toate documentele in fisiere de MS Office.Mai ofer si servicii de introducere date, copy-paste, tastare si organizare de documente, etc.Voi tehnoredacta pana la 12 pagini/ comanda (~350cuv/pg).Accept si cereri personalizate