Pentru a face plati pe acest site trebuie sa dispui de un cont Paypal sau de un card bancar. Daca nu dispui de unul dintre aceste instrumente sigure de plata, poti face si plata direct in cont bancar.
webmaster

webmaster

Rating: 0% Pozitiv
membru din Dec 24, 2012 Contact

Oferte facute de webmaster


Ofer set handmade din margele care contine un colier, bratara si inel. Pentru detalii poti consulta link-ul: http://www.breslo.ro/Product/ALEZIA-Set-Colier-Bratara-si-inel-COD-4324_1075825. Pretul include si taxa de livrare. Predarea se va face personal prin intermediul serviciilor postale.

Ofer newsletter templates pack € 5

  • positive0% Pozitiv

Vand 26 template-uri de newslettere pentru promovarea afacerii/ site-ului tau prin email.

Ofer script php automat creare sitemap.xml € 15

  • positive0% Pozitiv

vand script php pentru creare automata sitemap.xml si ping la google si yahoo. Se poate crea un cron job pentru rulare automata.

Promovez pe site urile mele - aproximativ 30.000 de vizitatori unici din Romania - pe nisa de muzica, artisti si trupe noi. Suplimentar, ofer promovare pe Facebook, marketing online, imagine, promovare site de prezentare. Pretul este pentru o luna. Pentru contract pe 12 luni, sunt posibile discount-uri.

Ofer tehnoredactez word pornind de la o pagina scanata € 1

  • positive0% Pozitiv

Dactilografiez / Tehnoredactez continut pornind de la o pagina A4 scanata, pretul este per pagina.

Ofer Ebook SEO Secrets € 2

  • positive0% Pozitiv

Ebook cu urmatoarele capitole : 1. Understand what SEO means 2. Submit your site to Google 3. Choose your keywords 4. Optimize your site for search engines 5. Generate links back to your site 6. Monitor your progress

Ofer 1000 Twitter Followers livrare in maxim 3 zile € 10

  • positive0% Pozitiv

Ofer 1000 de Followers Twitter. Livrare in maxim 3 zile. Pentru ce ai nevoie de Twitter Followers ? - Induci o imagine pozitiva a afacerii tale - Induci o imagine pozitiva a persoanei tale - Stimulezi Following-ul din partea altor useri - Contribui la popularizarea afacerii tale printre. Cumpara popularitate acum! Seriozitate garantata.

Ofer 100 de Like-uri pentru Website-ul tau € 20

  • positive0% Pozitiv

Ofer 100 de Like-uri pentru Website-ul tau. Livrare in maxim 3 zile. Pentru ce ai nevoie de Like-uri ? - Induci o imagine pozitiva a afacerii tale - Induci o imagine poztiva a persoanei tale - Stimulezi Like-uri din partea altor useri - Contribui la popularizarea paginii printre prietenii userilor care dau Like. Cumpara popularitate acum! Seriozitate garantata.

Ofer 1750 de Like-uri pentru pagina ta Facebook € 20

  • positive0% Pozitiv

Ofer 1750 de Like-uri pentru pagina ta Facebook. Livrare in maxim 3 zile. Pentru ce ai nevoie de Like-uri ? - Induci o imagine pozitiva a afacerii tale - Induci o imagine poztiva a persoanei tale - Stimulezi Like-uri din partea altor useri - Contribui la popularizarea paginii printre prietenii userilor care dau Like. Cumpara popularitate acum! Seriozitate garantata.

Vand domeniu www.forma-maxima.ro, in acest moment nefolosit. Oferta nu include hosting.

Ofer atat domeniu de genul numeletau.virtualme.info cat si pagina de prezentare. Puteti vedea mostre de pagini aici: http://jennysinclair.virtualme.info http://johnsinclair.virtualme.info Ce inseamna management de identitate vizuala online? - pagina de prezentare de tip carte de vizita; - link-urile sociale (facebook, linkedin, myspace) pe aceeasi pagina; - optimizare pentru motoarele de cautare ( google search si numele Dvs pe prima pagina)